Sidebar

28
ma, nov

De leukste woonwinkels in Enschede

053 Enschede uitgaan shoppen - Zo en nu en dan hebben we allemaal wel eens de drang om ons interieur eens flink om te gooien. Helemaal nu we de afgelopen maanden zoveel tijd binnen hebben doorgebracht, is een nieuwe uitstraling wel zo verfrissend. In dit artikel delen we daarom welke woonwinkel Enschede je niet mag missen om eens inspiratie op te doen!

Lees meer...

E18e-eeuwse monumentale boerderij Losser verandert in bouwval

053 Losser Cultuur - Erve ‘De Lange Wigger’, een rijksmonumentale boerderij uit 1708 is grotendeels ingestort. Gemeente Losser dwingt de eigenaar te redden wat er nog te redden valt.

Lees meer...

Stadsmuseum Groenlo

053 Groenloo Kunst & Cultuur, geschiedenis - Maak de 80-jarige oorlog mee in het Stadsmuseum Groenlo. Het museum geeft een beeld van die strijd, van de belegeringen, het treurige leven van de burgers, van de soldaten die uit heel Europa kwamen en als huurlingen de gevechten aangingen. De historische vestingstad heette vroeger 'Grol'.

Lees meer...

Wirwar Gaming Festival

053 Enschede Uitgaan evenement - Hét gaming event voor Twentse studenten en bedrijven. Op 15 oktober 2021 vindt de eerste editie van hét gaming event voor Twentse studenten en bedrijven plaats: WIRWAR.

Lees meer...

Geen Nieuwsjaarsduik in Enschede, maar wel in Hulsbeek

053 Enschede Evenementen – Wat jammer, wat jammer, géén Nieuwjaarsduik in Enschede. Gelukkig kun je met je Unox-muts wel een frisse duik nemen op een aantal locaties in de buurt zoals bijvoorbeeld in Hulsbeek waar je ná je heldhaftige koude plons ook nog eens kunt genieten van een lekkere portie snert.  

Lees meer...

Meer artikelen...

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner