Sidebar

28
ma, nov

Subsidie voor vergroening en wateropvang

053 Enschede Duurzaamheid - Vanaf nu kunnen inwoners, ondernemers en organisaties een financiële bijdrage krijgen om  huis, gebouw, tuin of terrein aan te passen aan het weer van de toekomst.

Lees meer...

Enschede als één groot groen park

Groenambitieplan: beschermen, benutten en bouwen
053 Enschede Duurzaamheid - Enschede als één groot groen park. Dat is de droom die in het nieuwe Groenambitieplan staat. Vanuit het groene buitengebied loop je via groene parken en straten zo de groene binnenstad in. Je herkent er veel van vroeger.

Lees meer...

Oldenzaal feliciteert Enschede met overwinning tegelwip-derby

053 Enschede Duurzaamheid - Wethouder duurzaamheid Evelien Zinkweg van de gemeente Oldenzaal feliciteerde vandaag wethouder leefomgeving Jurgen van Houdt van Enschede met het winnen van de derby in het NK Tegelwippen.

Lees meer...

Met nieuw convenant behoudt Enschede haar voorbeeldfunctie in cultuureducatie

053 Enschede Educatie - Enschede heeft een nieuw convenant cultuureducatie voor basisscholen en speciaal onderwijs. Het nieuwe convenant loopt tot 31 december 2024 en is donderdag ondertekend door de culturele instellingen, het basisonderwijs en de gemeente Enschede, maar ook door de opleiders (ArtEZ Conservatorium en Saxion APO).

Lees meer...

Waarom tv abonnementen vergelijken zo verstandig

053 Economie - Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een televisie in huis en wil hierop natuurlijk de leukste series en programma’s bekijken. Ook het nieuws en documentaires bekijken zijn vaak een belangrijke reden om een televisie aan te schaffen. Maar waarom is het eigenlijk belangrijk om tv abonnementen te vergelijken voor je een keuze maakt voor je tv-aanbieder?

Lees meer...

Meer artikelen...

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner