Sidebar

18
za, sept

Waarom tv abonnementen vergelijken zo verstandig

053 Economie - Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een televisie in huis en wil hierop natuurlijk de leukste series en programma’s bekijken. Ook het nieuws en documentaires bekijken zijn vaak een belangrijke reden om een televisie aan te schaffen. Maar waarom is het eigenlijk belangrijk om tv abonnementen te vergelijken voor je een keuze maakt voor je tv-aanbieder?

Lees meer...

Verduurzamingsproject huurflat Dylan Becker

053 Enschede Economie, duurzaamheid, wonen - In deze driedelige serie volgen we Dylan Becker, een 24-jarige jongeman, tijdens het verduurzamingsproces van zijn huurflat in Enschede. We spreken hem voordat de werkzaamheden beginnen, tijdens de renovatie en achteraf. Het proces wordt namens woningcorporatie Domijn (be)geleid door het verduurzamingsplatform Reimarkt. Vandaag aflevering 2, de renovatie. 

Lees meer...

Eerste complexmatige verduurzaming hoogbouw-project

In deze driedelige serie volgen we Dylan Becker, een 24-jarige jongeman, tijdens het verduurzamingsproces van zijn huurflat in Enschede. We spreken hem voordat de werkzaamheden beginnen, tijdens de renovatie en achteraf.

Lees meer...

Dylan dik tevreden eerste fase verduurzaming flat

In deze driedelige serie volgen we Dylan Becker, een 24-jarige jongeman, tijdens het verduurzamingsproces van zijn huurflat in Enschede. We spreken hem voordat de werkzaamheden beginnen, tijdens de renovatie en achteraf. Het proces wordt namens woningcorporatie Domijn (be)geleid door het verduurzamingsplatform Reimarkt. Vandaag aflevering 1. 

Lees meer...

Meer artikelen...

Vitamines & Supplementen r